Interlift Kft

felvonók szerelése, felvonók javítása, mozgólépcsők, karbantartás, cserélés


A FELVONÓ KARBANTARTÁS NÉLKÜL NEM SOKÁIG MŰKÖDIK A LIFT!

Ami el tud romlani az elromlik, ezért sem lehet megspórolni az egyébként szabály kötelezte felvonó karbantartást. A liftek és felvonók ellenőrzése kötelező, hiszen egy elhanyagolt berendezés nem működik megbízhatóan éveken át. A hibák felbukkanása nem várat magára, ha a felvonó karbantartás elmarad. Egyrészt a lift életkora, másrészt a működtetés okozta elhasználódás is meghibásodáshoz vezethet.

A felvonó karbantartás rendszeres elvégzése szavatolja, hogy egy berendezés élettartamát minél tovább ki lehessen tolni, valamint azt is, hogy egy komolyabb javítást elkerülhessenek. A vizsgálat rövidebb időt vesz igénybe, mint egy meghibásodott lift javítása, amikor akár hosszabb időre is üzemen kívül kell helyezni a berendezést. Ez természetesen nagyobb költségekkel is járhat a meghibásodás jellegétől függően.

A felvonó karbantartást havonta, három havonta, a felülvizsgálatot évente szükséges elvégezni, a lift típusától függően. Bízzon meg a feladattal színvonalas munkát végző csapatot, keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és ismerje meg ajánlatunkat!

LIFT ÜZEMELTETÉS ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKBA!

Az új ingatlanok kivitelezésekor szinte sehol nem hagyják ki a felvonók beépítését. A több emeletes társas házak vagy irodaépületek komfortos használatához a liftek megléte is hozzá tartozik. Amennyiben még nincsen partnere lift üzemeltetéshez, keressen minket és ismerje meg az ajánlatunkat!

A lift üzemeltetés felelősségteljes feladat, mert a liftet használók biztonsága és az épület megítélése, illetve az ingatlan tulajdonosának jó híre is múlhat rajta. Ennek tudatában ajánljuk fel nemcsak szolgáltatásainkat, hanem liftjeinket is az ügyfeleinknek és az érdeklődőknek.

A lift üzemeltetés folyamatos készenlétet, magas szakmai felkészültséget, felelősségteljes hozzá állást és precíz feladat megoldást követel meg. Mi, illetve a csapatunk egyik követelménynek sincsen hiányában. Kedvező árakkal és meggyőző referenciákkal fogadjuk az érdeklődőket és minden fontos kérdésben részletes tájékoztatást adunk! A honlapunkon minden elérhetőségünk fel van tüntetve, már csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot!
Telephely
József utca 31, Budapest, 1084, Pest
Telefonszám
+36 30 937-5580 / +36 1 334-4512 / +36 1 303-4983
E-mail